середа, 25 січня 2017 р.

Семінар для вчителів інформатики у початковій школі з теми «Використання хмарних технологій на уроках інформатики в початкових класах»



       19 грудня 2017 року на базі ЗОШ №1 відбувся незвичайний семінар у формі майстер-класу для вчителів інформатики у початковій школі з теми «Використання хмарних технологій на уроках інформатики в початкових класах». Активними учасниками семінару були методисти інформаційно-інноваційного центру (завідувач Шнайдер С.В.)  Прончук А.В., Пригорницька І.А., Назаренко А.С., Рокунець Т.Л. та вчителі ЗОШ № 1 Либак Т.М. (вчитель інформатики), Рева О.Р. (вчитель англійської мови).
     Освітянам було презентовано педагогічну концепцію хмарних технологій, використання хмарних технологій у навчанні дітей молодшого шкільного віку та google-class.  У цікавій ігровій формі представлено роль англійської мови як невід’ємної частини у процесі вивчення комп’ютерних наук. До уваги учасників семінару презентовано сучасну технологію «Plickers» для проведення контролю знань на уроках інформатики, технологію створення потокових презентацій у програмі «PowToon», а також використання гіперпосилань у презентаціях.
        Окрім того, учасники семінару мали можливість ознайомитися з особливостями, призначенням і можливостями використання хмарних технологій у проектуванні сучасного уроку. Упродовж семінару панувала дружня, творча атмосфера співпраці. Учителі міста продемонстрували готовність до змін та креативного пошуку нових форм і методів навчання.





Немає коментарів:

Дописати коментар