середа, 16 березня 2016 р.

Педагогічний міст між учителями початкових класів та учителями української мови та літератури




         15 березня 2016 року  відбувся педагогічний  міст між учителями початкових класів та учителями української мови та літератури. Педагоги разом працювали над проблемою ефективного використання ігрових технологій.
Учасники педагогічного мосту отримали можливість поділитися досвідом  з використання ігрових технологійна уроках української мови та літератури , кращі родзинки досвіду колег  взяти у власну «методичну скарбничку». Педагогічний містпройшов  у дружній, творчій та приємній атмосфері, де кожен зміг не лише проявити себе, свої здібності та педагогічні таланти, але й  підвищити свій професійний рівень, отримати задоволення від спілкування з однодумцями. Вчителі переконалися у тому, що подібні зустрічі корисні і необхідні для удосконалення фахового рівня, методичної майстерності та  педагогічного росту.

вівторок, 15 березня 2016 р.

Відкрите засідання методичного об’єднання вчителів природничо-метематичного циклу




         14 березня  2016 року відбулося відкрите засідання методичного об’єднання вчителів природничо-метематичного циклу на тему «Використання ІКТ і проектних технологій на уроках учителів природничо-математичного циклу». Засідання відбулося у формі педагогічної кухні.  Вчителі  щедро ділилися секретами педагогічної майстерності, власними «рецептами» приготуванняхорошого уроку. Опанасюк Г.С., керівник методичного об’єднання, започаткувала  укладання книги авторських рецептів хорошого уроку.